Om lagacykel.se

Lagacykel.se är en mekskola för dig som vill lära sig laga en cykel. Mekskolan kommer först och främst lära ut enklare reparationer som du kan göra själv på din standardcykel. T.ex hur du lagar en punktering, byter en växelwire eller bara vill veta hur du höjer ditt styre.

Jag som driver denna sida och gör filmerna heter Fredrik Albien och jobbar i Färjestadens cykelaffär  på Öland. Jag har ca 15 års erfarenhet från cykelbranschen.

Mitt första mål med att ha 20 mekfilmer hösten 2015 gick inte som planerat. Men jag har fortfarande ett mål att göra så många filmer jag kan och hinner med. Det kommer bli både filmer där jag visar hur du lagar din cykel men också hur du monterar olika typer av cyklar. Det kan också dyka upp en och annan film hur du monterar olika tillbehör på din cykel.

Vill du vara med när det kommer nya filmer får du väldigt gärna gå in på min Youtube-kanal och klicka på prenumationsknappen.

Och så kommer jag tjata lite, att är du det minsta osäker på något så är det bättre att lämna in din cykel till en riktigt cykelverkstad.  Där de finns utbildade och duktiga cykelmekaniker som mer än gärna hjälper dig att laga din cykel.


lagacykel

Kommentera