Montera 24 tums barncykel

Montering av 24 tums barncykel – Film 13

I denna filmen visar jag hur du monterar en 24 tums barncykel som du fått hem i kartong.

Givetvis kan olika fabrikat se olika ut med olika delar att montera, men jag hoppas denna filmen kan vara dig till nytta ändå.

Cykeln jag monterar i denna filmen är en pojkcykel som har mekanisk skivbroms fram. Jag gör en enkel justering i filmen, men vill du veta lite mer ingående hur du justerar en mekanisk skivbroms så kommer det komma en film senare om det också.

Hur växlarna justeras kan du se i filmen där jag justerar Shimanoväxlar.

Har du inte köpt någon cykel än? Då kan du klicka dig in på Färjestadens cykelaffärs hemsida och kolla vad dom har för 24 tums barncyklar att erbjuda.

Posted in Underhåll och övrigt and tagged .